5 greșeli Feng Shui pe care le faci fără să îți dai seama - NonConformista

5 greșeli Feng Shui pe care le faci fără să îți dai seama

Energia casei este foarte importantă și probabil ai grijă să existe mereu o armonie. Totuși, e posibil să o distrugi fără să vrei făcând aceste greșeli.
Cu ajutorul Feng Shui poți influența anumite aspecte ale vieții tale precum succesul în carieră, sănătatea sau dragostea. Pentru a face asta, trebuie să creezi energie pozitivă în jurul tău. Există, însă, și cazuri în care îți distrugi singură energia pozitivă din casă fără să îți dai seama.

Iată 5 greșeli Feng Shui pe care poate și tu le faci fără să îți dai seama:

NU AERISEȘTI LOCUINȚA ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ

Gândurile și energiile negative vor rămâne în casă dacă nu aerisești bine în fiecare dimineață. Chiar dacă este frig afară, deschide un geam din fiecare cameră cel puțin 10 minute. Poți lua camerele pe rând: aerisești dormitorul cât timp îți faci cafeaua la bucătărie, aerisești bucătăria cât timp faci un duș etc.

AI O OGLINDĂ ÎN DORMITOR

Sub nicio formă nu ține o oglindă în dormitor! Nu numai că aduce ghinion la modul general, ci reprezintă o a treia persoană din pat, deci viața ta sexuală sau sentimentală va avea de suferit. Dacă ții neapărat să ai o oglindă în dormitor, încearcă măcar să nu fie îndreptată spre pat.

AI CASA DEZORDONATĂ

Ai haine murdare aruncate pe podea? Ai cutii pline cu „amintiri” sub pat? Accesoriile tale sunt aruncate pur și simplu într-un sertar? Condimentele din bucătărie sunt așezate haotic? Dezordinea este interzisă în Feng Shui pentru că duce la blocaje energetice. Pentru a avea o stare generală bună și noroc în toate, păstrează-ți atât mintea, cât și casa curate. Apropo de cutii cu amintiri plasate sub pat: nu ascunde deloc lucruri sub pat, nu vei mai avea un somn bun.

NU ÎȚI ÎNGRIJEȘTI PLANTELE

Casa ta trebuie să fie plină de viață! Trebuie ca plantele tale să fie frumoase și sănătoase, să ai animăluțe de companie, nu animale împăiate etc. Dacă ai plante, deci (mai ales dacă se află la intrarea în casă), ai mare grijă de ele! Nu vrei să transmiți mesajul că energia pozitivă va muri atunci când intră în casa ta, nu?

INTRAREA TA NU ESTE PRIMITOARE

Dacă intrarea în casă este primitoare, atunci vei atrage și energie pozitivă. Schimbă-ți covorașul cu unul mai simpatic și păstrerază-l curat, ai grijă ca holul să fie mereu curat (la fel și ușa) și poți agăța un obiect roșu la intrare sau chiar o plantă. De asemenea, este recomandat ca holul să nu fie prea întunecat.
Tu faci aceste greșeli? Hai, ce mai aștepți, remediază situația!
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non