10 moduri prin care îți dai seama că te place - NonConformista

10 moduri prin care îți dai seama că te place

La fel ca și femeile, bărbaţii nu spun mereu ce simt. Patti Wood, o expertă a limbajului trupului, care are o carieră de peste 30 de ani în acest domeniu, crede că bărbații nici nu trebuie să spună ce sim. Ea crede cu tărie că ei pot fi citiți, dacă le urmărim cu atenție trupul și mișcările pe care aceștia le fac când se află în preajma sau prezența noastră.
Iată mai jos câteva indicii care cu ajutorul cărora îți poți da seama dacă te place sau nu!

Dacă sprâncenele îi sunt ridicate. Oamenii tind să folosească această expresie în subconştient pentru a ajuta ochii să vadă mai bine ceea ce le place. Dacă el ridică uşor sprâncenele atunci când vorbiţi, înseamnă că e interesat de tot ce spui.

Dacă zâmbeşte larg, cu toată fața, nu doar mimează zâmbetul pe buze. Zâmbetele adevărate se văd pe toată faţa, nu doar pe buze: fruntea este ridicată, ochii sunt uşor strânşi. Dacă zâmbetul său implică toată faţa, înseamnă că este interesat cu adevărat de tine.

Dacă atunci când vorbești se apleacă spre tine. Dacă vă aflaţi într-un loc zgomotos, acest semn nu arată mare lucru. Dar dacă te poate auzi perfect şi totuşi se apleacă spre tine, înseamnă că este interesat în ce ai de zis şi interesat de tine în general.

Dacă își ține picioarele despărţite. Pentru că această poziţie îi expune zonele intime (care sunt pline de terminaţii nervoase sensibile), este o poziţie vulnerabilă, care ar putea însemna că este dispus să se deschidă în faţa ta (literalmente, dar şi emoţional), pentru a ajunge să te cunoască mai bine.

Dacă i se măresc pupilele. Ori vă aflaţi într-un loc întunecat, ori este foarte interesat de tine. „Dilatarea pupilelor este un răspuns al creierului care apare atunci când te simţi atras de cineva”, spune Patti Wood.

Dacă îşi linge buzele (într-un mod drăguţ, nu creepy). Când eşti atras de cineva, produci mai multă salivă, spune Patti Wood. Ca răspuns, el îşi poate linge buzele rapid.

Dacă atunci când te vede respiră adânc. Da, bărbaţii au nevoie de oxigen. Dar atunci când respiră adânc – trag burta şi ridică pieptul – îşi fac, în mod subconştient, partea de sus a corpului să pară mai mare, iar talia mai mică, două calităţi care să-l facă să arate mai în formă, astfel încât să îl doreşti mai mult. Cu alte cuvinte, explică Patti Wood, te place şi încearcă să te facă să fii atrasă de el.

Dacă îşi pune mâinile pe şolduri cu coatele în lateralPentru că această poziţie ocupă mai mult spaţiu decât dacă ar sta cu mâinile pe lângă corp, Patti Wood spune că este un semn masculin prin care este evidenţiată superioritatea fizică faţă de alţi bărbaţi. Înseamnă că el caută atenţie. Iar dacă stă în această poziţie spre tine, caută atenţia din partea ta.

Dacă te atinge pe genunchi sau îţi aranjează părul după ureche. Când iniţiază contact fizic sub masca unui alt motiv („Ce pantaloni moi!”), este un test pentru a vedea cum răspunzi la atingerea sa, spune Patti Wood. Simţul tactil este folosit ca un instrument pentru a-ţi testa limitele, deci poate fi un semn că e interesat doar de sex. Dar dacă te priveşte în timp ce face asta, zâmbeşte şi se mişcă încet, arată că vrea să ajungă mai aproape de tine.

Dacă picioarele lui sunt îndreptate spre tine. „Picioarele arată unde vrea inima să meargă”, spune Patti Wood. Acest gest este controlat în subconştient şi poate spune multe în interacţiunile sociale. Dacă vorbeşti cu un tip şi îi atingi mâna, apoi el îşi aranjează picioarele astfel încât să nu mai fie orientate spre tine, contextul spune că nu mai este interesat.

Tag-uri: 10 moduri că te placeplăcerebărbatseducție

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non