Cum să cucerești o femeie - NonConformista

Cum să cucerești o femeie

Pentru a cuceri o femeie trebuie să-i cunoști mai întâi sufletul, căci nu poti intra într-o casă dacă ușa îți rămâne închisă. Sufletul femeii este calea de acces spre ființa ei. Nu încerca să o minți! Datorită instinctului feminin, mai înainte ca tu să-ți dai seama, te va fi citit și va acționa în consecință. Spune-i că este frumoasă doar dacă ești sigur că așa o simți, o percepi. Dacă nu, atunci caută să-i faci un alt compliment, dar să fie unul sincer. Nu există femei urâte pe deplin, ci doar femei neîngrijite. Așa că mereu vei găsi ceva de apreciat la o femeie, fie ochii, fie mâinile... Nu, nu-i spune că-ți plac sânii ei pentru că sunt generoși sau și mai rău, fesele pentru că seamănă cu două jumătăți de măr ceva mai mari! Riști nu doar să fii refuzat, ci să te trezești cu ceva în freză sau în față, în funcție de cât de temperamentală este. Ai grijă cum îi spui că este sexy, dacă ai ales ca acest cuvânt să  fie complimentul! 

O femeie inteligentă va ști că sexy înseamnă să ai sex-appeal, cu alte cuvinte va  înțelege că faci trimitere la partea erotică. Nu uita că o femeie apreciază în primul rând sinceritatea și deși este posibil ca uneori să nu răspundă cu aceeași monedă, de teama de a nu fi rănită ulterior, va aprecia și mai mult gestul tău. Și pentru că vorbim de gesturi, poți să o complimentezi apreciindu-i un gest, felul în care te privește, cum își lasă capul într-o parte când privește un peisaj, cum pășește, felul în care se exprimă... Ai grijă la zâmbetul ei, poți să o complimentezi pentru acesta, dacă te face să te simți bine când îți zâmbește! 


Dacă ai trecut de această etapă preliminară și îți dorești mai mult, invit-o la cină. De ce la cină și nu la prânz? Pentru că seara ai mai multe șanse să-i captezi atenția și mai mulți ași în mânecă. Și apoi se știe că o cină la lumina lunii, însoțită de o muzică adecvată, de o masă aranjată cu dichis, lumânări, șampanie sau un pahar de vin bun, un trandafir așezat discret, vor fi mereu stimulete emoționale pentru femei. Desigur, unele pot să iubească un alt gen de flori, dar cele inteligente vor înțelege mesajul subliminal pe care-l transmite trandafirul. Rozele au fost dintotdeauna florile dragostei și dacă sunt și în nuanțe de roșu puternic ele au menirea de a-i spune destinatarei că este iubită cu pasiune. 

     Dacă ai decis ca cina să se desfășoare într-un restaurant, alege o masă mai discretă, pentru ca atunci când veți fi față în față să nu fiți prea mult distrași de cei din jur. În special tu, care ai instinctul de vânător mereu treaz oricât de mult te-ar interesa femeia în compania căreia te afli. Las-o pe ea să vorbească, să se deschidă precum o floare sub privirile unui grădinar iubitor, dar nu mai înainte de a-i fi pus întrebări cu răspuns deschis. Întreab-o la ce se gândește, ce și-ar dori mai mult să facă în următoarea perioadă din viața ei... Ai grijă să păstrezi mereu contactul vizual cu ea și nu arăta că te plictisesc răspunsurile ei, dacă cumva ea detaliază mai  mult decât este cazul.

     Las-o pe ea să-și aleagă ce servește, dar poți să-i sugerezi discret o mâncare sau un vin bun, dacă consideri că acestea ar putea ajuta în mai mare măsură felul în care va decurge cina sau o vor stimula emoțional. Nu te inhiba! Se întâmplă să o placi mult și fără să vrei vei simți că te inhibi. Nu este cazul. Dacă a acceptat să ia cina cu tine, înseamnă că o interesezi. Orice ai greși, maschează printr-un zâmbet degajat. Nu uita să te joci! Jocul în iubire este cel mai tare stimulent sexual pentru femei. Fă-o să te invite să bei din paharul ei, comandă-i desertul insistând să mănânce măcar o linguriță din mâna ta, atinge-i mâna în treacăt la început și vezi cum reacționează. Dacă nu și-o retrage poți îndrăzni să-ți așezi mâna peste a ei ceva mai mult, mai târziu. Dacă ați trecut cu bine peste cină, nu respira ușurat și nu te grăbi spre pat ca fata mare la măritat.
 
     . Înarmează-te cu răbdare și continuă asediul. Deschide-i ușa când ieșiți din restaurant, comandă un taxi, dacă nu ai mașină proprie, și ai grijă să-i deschizi portiera când urcă sau coboară. Rămâi cu ea câteva minute în fața casei, blocului, spunându-i că nu te-ai simțit niciodată atât de bine ca în acea seară și fă-o să creadă că este meritul ei. Va dori să se revanșeze și te va invita la o cafea sau o băutură. Sau poate că va aștepta doar să-i spui că o vei suna. Orice ai alege, ai grija ce faci în continuare. Ești pe cont propriu. Trebuie să o simți și să acționezi în funcție de cum îți dictează instinctul. Succes!

Rita Drumeș 

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non