Target - Femeia - NonConformista

Target - Femeia

Am aruncat o privire, recunosc că pe diagonală, asupra unui articolaș scris pe un site care are ca fane multe femei ce nu au opinii proprii, acceptând en-gros(că tot e gratis și nu trebuie să-și mai pună propriul cerebel la contribuție) tot ce citesc pe aceste site-uri, care au ca target “femeia”. Căci să nu aveți impresia că aceste site-uri funcționează pe principiul muncă în folosul comunității. Nu. Au un target de atins și cel mai ușor target de atins este cel al sexului slab. Dap, femeia este ținta cea mai vulnerabilă. Nu poți să-i speli unui bărbat creierul cu îndemnuri de genul:

   -  Fii bun cu X, chiar dacă i-a tras-o nevesti-tii! Tu demonstrează că e loc sub soare pentru toți! - sau - Nu te comporta ca un curv frustrat, nef..tut, doar pentru că nevesti-tii i-a plăcut mai mult “laptele de cocos” pe care i l-a servit X! Tu fii bun, căci bunătatea te schimbă. -  Ei bine, dacă i-ai spune așa ceva unui bărbat, riști nu doar să îți umple frigiderul cu carne(vorba românului), ci să-ți învinețească un ochi, să-ți rupă o mână, un picior… Și încă ceva, nu-i opțional. 


Însă  femeile pun botul la texte de genul ăsta. Fondul lor emoțional, labil precum fazele Lunii, rezonează, din păcate, cu astfel de mentalități. Când citesc că femeile frumoase, deștepte și nedevreme acasă au fost înșelate la rândul lor, cele care citesc se simt și ele ceva mai frumoase, chiar dacă sunt mai tot timpul cu capul în cratiță. Și dacă mai citesc și că femeia frumoasă moare, dar nu se predă, pentru că “nu a uitat că în ea trăiește o femeie(bine că  nu trăiește un bărbat) care trebuie și poate să se ridice la așteptările unui bărbat, nu să coboare la picioarele sau la chiloții lui”… cele care citesc astfel de mizerii stupide se simt nu doar frumoase, ci și deștepte.

   Nu pot să nu mă îngrozesc când văd că pentru a atrage cititori pe site, pentru publicitate plătită, oameni din mass-media promovează astfel de nulități, care se erijează în formatori de opinii pentru femei cu labilitate emoțională accentuată. Femei credule care caută să aducă în propria familie ceea ce au citit ele pe site-ul WC, fără să se gândească că cine a scris acel material nu este musai o persoană abilitată să o facă, iar cel care a aprobat publicarea unui astfel de material o face pentru un interes personal. Nu pot să nu mă  întreb dacă așa trebuie înțeleasă libertatea de exprimare. Nu pot să mă împac cu gândul că nu există vot de blam pentru astfel de site-uri care publică articole fără o documentare adecvată. Dar, din păcate, așa înțeleg unii să facă jurnalism. Trist, dar adevărat. Și ce este mai trist în toată povestea? Mai trist este că familiile celor care intră pe astfel de site-uri au cel mai mult de suferit. Din păcate, c’est la vie! 


Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non